Dag 17 - Het leven zoals het is: de chantier
Na lange tijd werden de voegijzers opnieuw boven gehaald om binnen enkele kamers af te werken. Er werd veel gezongen en plezier gemaakt met de plaatselijke bevolking, Let it be en het Lam Godswerden de hits van de dag.
En er wordt ooklustig gegraven metspades en houwelen in de septische put in wording. Langzaam maar zeker verdwijnen de kleinsten onder ons onder het aardoppervlak.
Heteten blijft hier heel lekker maar begint eentonig te worden: tot 2 x per dag frieten (minstens even lekker als in België), erwtjes en wortelen, rijst, tomatensaus en bananen. We beginnen al te fantaseren over BBQ, kaasschotels, ijsjes, chocolade, salami, brood, mossels, fatsoenlijk vlees... Wat zijn we toch verwend!
En we sluiten de dag - voor de verandering - af in Hotel Ibis :-)!
Stevige handdrukvan de vlijtige voegvrienden en de potige putpatsers
Reacties
Reageer
Laat een reactie achter!
- {{ error }}