Bouwkamp Rwanda - www.bouwkamp-rwanda.be

Dag 2 - Kigali-Butare

Jowkes,

Gisteren een zeer goede vlucht en voortreffelijke landing gehad. Rond 19u zijn wij in Kigali geland, waar het reeds pikke donker was. Na een dolle rit (geen snelheidsmeters of gordels in camionette...) met de plaatselijke feestmobiel, kwamen wij in ons hotel aan. Biert(jes) geproefd en heel lang dutje gedaan... Rond een uur of10 (we zijn al goed aangepast aan de chilly afrikaanse manier van leven) hebben we een lekker ontbijt gehad met veel fruit!

Straks vertrekken we richting Butare...

Groetjes aan toute le monde

T maryse

HALLO LIEF NICHTJE NEEFJE EN DELFJE.ALS ER DAN MAAR OOK IETS IS WAT IK ECHT NIET GRAAG DOE DAN IS HET TOCH WEL EEN E_MAIL VERSTUREN !!!!!!! MAAR VOOR JULLIE EN VOOR ZO'N INZET MAAK IK HEEL GRAAG EEN UITZONDERING. HIER ALLES GOED,IK BEN NOG DRUK AAN HET WERK OP SCHOOL MAAR HET LOOPT OP ZE' N EINDE.BEN OOK DRUK BEZIG VOOR KOKKIE OP KAMP MAAR T'IS WEL LEUK HOOR .WE GAAN ZOVEEL MOGELIJK ONS ETEN KOPEN IN DE LIDL,AH JA IK DENK OOK AAN JAN HE! EN DAARBIJ HET IS GOED EN GOEDKOOP GE ZOU WEL GEK MOETEN ZIJN VAN NIET NAAR DAAR TE GAAN. WEET GE ALS WE ERGENS IETS GAAN DRINKEN DAN HEFFEN WIJ ONS GLAS HOOG IN DE LUCHT EN ZEGGEN DAN SANTE!!!OP LEEN TIM EN DELFKE! ECHT EN LANCE VERGEET HET NIET ZE.IK DENK VEEL AAN JULLIE EN BEN BLIJ TE ZIEN HOE GOED HET JULLIE WEL MAKEN ! BELOOF CONTACT TE HOUDEN!!!!! WARME GROETJES EN VELE KNUFFELS VAN ONS ALLEN EN JA CHAPEAU VOOR JULLIE WERK!!!!!!!!!!

1H van H&H

Aan alle harde werkers,

Terwijl hier in Belgie de temperatuur eindelijk begint te lijken op die van bij jullie wou ik toch graag een boodschap kwijt en wel deze.
Wisten jullie dat volgens de satelietfoto tussen Noord en Noord Oost (nee, niet Leen) een zwembad merkbaar is op wandelafstand van jullie project? Goed, ik geef dit maar mee ter informatie.

Zo te zien lijkt het goed te lukken met jullie daar en ik moet toegeven dat ik me daarover niet verbaas met zo een bende die vermoedelijk met zijn allen vooraan in de rij stonden toen men motivatie aan het uitdelen was en jullie gretig toehapten bij de nieuwe lading die ze vermoedelijk juist hadden gebracht.
Ik ga nu niet beginnen schrijven dat ik fier op jullie ben want dat neemt teveel plaats in beslag. Ook ga ik niets schrijven over het feit dat ik opgetogen ben dat er uiteindelijk toch nog veel positieve dingen gebeuren
voor onze medemens met mindere middelen en al dan niet in een andere kleur want zulks wordt dan een eindeloze mail en ook dat we jullie en zeker Leen in het bijzonder missen, daar ga ik zeker niet over beginnen want dan wordt het een beetje emotioneel.
Dus wat ik zeggen wou: het allerbeste nog.
Herman van de Jef van Maria van de Ward van Clementine.

laurie en krissie

Zoeties!
Het lijkt daar allemaal zeer goed te gaan!
Echt leuk om af en toe wat fotootjes te kunnen bewonderen.
Het ziet er daar echt super uit!
Geniet er maar stevig van en amuseer jullie op en top!
Hier in België even hard bouwwerk, even stoffig, even harde verwennerij door soeur Martine en hulp door Jean-Bosco Antoine, evenleuke werkkledij, even leuke werkpetjes, ... (kwestie dat we ons op en top blijven motiveren als we overweldigd worden door andere vakantieverhalen!!)
dikke toot, gegroet! Werkmakkers onder elkaar!
Harry Potter en the 3 Cortelets xxx

maddie

hallo leuk jullie te kunnen volgen
vele gr uit de boterhoek

maddie

hallo jullie zijn zeer positief ingesteld aangenaam om jullie ervaringen te lezen delphine samen met je mama isabel ik luisterden we naar giske voor wie de plaats waar jullie zijn niet onbekend is veel aangename momenten gewenst gr

T MARYS

8DAG IEDEREEN IK MOEST KLOPPEN WANT JULLIE HEBBEN GEEN BEL!
TUSSEN DE DRUKTE VAN SCOUTSKAMPEN EN CENTERPARCS WIL IK TOCH NIET VERGETEN EEN WOORDJE VAN COURAGE MEE TE GEVEN.
HIER GAAT ALLES GOED EN HET KAMP WAS ZEER GOED,AL HAD KLEIN VANDER LINDEKE LAST VAN EEN KLEINE ZONNESLAG,JUDY IS MET TOFFE BEESTJES IN HAAR HAARTJES TERUGGEKEERD EN SAMEN KONDEN ZE EEN BEIENSTEK NIET MISSEN.MAAR DAARVOOR GAAN WE OP KAMP HE OM EEN BEETJE HARD TE WORDEN!
DIT IS NIKS TE VERGELIJKEN MET JULLIE KAMP AMAI JADADDE JAWADDE.IK ZIE OP DE FOTO'S HOE FLINK HARD EN LIEF JULLIE WEL ZIJN VOOR HET GROTE WERK EN DE ZWARTJES! ZELFS TIMMEKE GRAAFT EEN MOOI PUTTEKE VOOR DIE KINDJES HUN PAASEITJES,HOE SCHATTIG ZOU DELPHINNEKE ZEGGEN.JONGENS GENOEG GELACHEN NU ,IK WENS JULLIE NOG HEEL VEEL MOED EN JA LEENTJE ZEKER VOOR JOU !!HET GEMIS ZAL NU WEL BEGINNEN SNIJDEN MAAR GE ZIJT ER BIJNA .JIJ BENT EEN HARDE FLINKE MEID EN OOK DE ANDEREN WAAR WIJ ZOOOOO TROTS OP ZIJN.HET GA JULLIE NOG GOED VAN ONS ALLEN EN ZEKER JULLIE NEEFJE EN NICHTJE EEN DIKKE DIKKE KNUF EN ZOEN.NEEM MOOI AFSCHEID VAN DE ZWARTJES EN WEET DEZE ERVERING IS NIET VOOR EVEN MAAR VOOR JE HELE LEVEN. WARME STEVIGE KNUF VAN
T MARYS